Gratis

Ben je op zoek naar heel iets anders dan de mogelijkheden op deze pagina? Stuur me gerust een berichtje via WhatsApp of e-mail, ik denk graag met je mee. Ook zonder dat je verder met me aan de slag gaat. Vrijblijvend kennismaken of sparren kan altijd. Mailen kan via valerie@geboreninzicht.nl 

vroegkinderlijk trauma

Heb je gelezen over mijn nieuwe programma Voorbij Vroegkinderlijk trauma, maar wil je liever eerst wat ingesproken oefeningen proberen? Dat kan! 

Dit kunnen zowel hechtingsoefeningen, ontspanningsoefeningen als ademhalingsoefeningen zijn. Schrijf je snel in, om de oefeningen te ontvangen! 

Een lastige start

NIEUW! Vraag de 3 delige videoserie “Een lastige start, wat nu?” gratis aan

3 korte video’s met tips waarmee je je kindje (en jezelf) kunt helpen en een stukje uitleg over hoe de geboortepsychologie naar een lastige start kijkt. Wil je de video’s ontvangen? Klik dan hieronder op de button. 

Couveusekanjers
Vraag hier het gratis E-book Couveusekanjers aan: Couveusekanjers

Met tips voor meer rust en ontspanning en voor het bevorderen van de hechting. 

Zou je het fijn vinden om contact te hebben met andere volwassenen, die een start in de couveuse hebben gehad? Ben je ouder of familielid van een couveusekindje en wil je graag contact met andere ouders? Of wil je meewerken om te zorgen voor meer aandacht voor de lange termijn gevolgen voor couveusekindjes?

Word – uiteraard gratis – lid van de Couveusekanjers Community! op Facebook 

Couveusekanjers Community

Vind je het leuk om af en toe iets te lezen over Geboortepsychologie, hechting en vroegkinderlijk trauma? Volg Geboren Inzicht dan op Facebook! 

Facebook Geboren Inzicht